Over ons

Proef! Wijnwinkel Proef! Wijnwinkel in Diepenveen is eind 2013 geopend. In eerste instantie werd het pand gebruikt als flexwerk-locatie op maandag tot en met donderdag en als wijn- & notenwinkel op vrijdag en zaterdag.
Het was een uniek concept dat goed werkte. Totdat de wijnwinkel hard begon te groeien en meer ruimte vroeg. Begin 2016 is locatie volledig in gebruik genomen als wijnwinkel. Met daarbij een uitbreiding voor gedistilleerde dranken.
Eigenaar Bert Nollen staat garant voor een verrassend en steeds vernieuwend assortiment wijnen met een verhaal. Een deel van de wijnen zijn bovendien eigen import.

Bij Proef! kunt u ook terecht voor wijncursussen en proeverijen. Evenals smaakvolle kado’s en relatiegeschenken. Ook verzorgen we proeverijen, wijncatering. En zijn we er ook voor bedrijven, horeca en verenigingen. Het is ook mogelijk om online wijn te bestellen via de webshop

Wijnreizen
Een wijnreis naar Piemonte in oktober 2021 heeft geresulteerd in een heuse ‘aftermovie’ . Opgenomen bij het wijnhuis Filippo Gallino.